Sari la conținut

LIVE VIDEO Viitorul - Dinamo, de la 20:00, la Digi Sport 1. "Câinii", obligați să evadeze din subsolul clasamentului


wizface

Postări Recomandate

LIVE VIDEO Viitorul - Dinamo, de la 20:00, la Digi Sport 1. "Câinii", obligați să evadeze din subsolul clasamentului

George Găman va conduce la centru duelul dintre Viitorul și Dinamo, meci extrem de important pentru echipa antrenată de Adrian Mihalcea. Ultimul duel de la Ovidiu s-a consumat în startul sezonului, când Viitorul a demolat Dinamo, scor 5-0.

Acum, Dinamo traversează un moment critic. Cu foarte mari probleme financiare, clubul se află pe ultimul loc, cu înfrângeri pe linie în play-out. Dinamo are golaveraj 1-6 în play-out, în timp ce Viitorul e lider, cu 31 de puncte. Oamenii lui Hagi au suferit un singur eșec în primele șase etape, în fața Chindiei.

Echipele probabile:

Viitorul: Tordai - Dussaut, Iacob, V. Ghiță, De Nooijer - A. Ciobanu, M. Dulca, Vl. Achim - G. Ganea, G. Iancu, Rivaldinho

Dinamo: Piscitelli - Kostrna, Puljic, R. Grigore, Skovajsa - I. Șerban , A. Răuță - Sorescu, Fabbrini, Moldoveanu - Montini

LIVE VIDEO Viitorul - Dinamo, de la 20:00, la Digi Sport 1. Spectacol făcut de suporterii lui Dinamo, înaintea meciului cu Viitorul! 100 de fani au făcut deplasarea la Constanța

În ciuda lipsei rezultatelor, fanii lui Dinamo nu au renunțat la susținerea echipei și, înaintea meciului cu Viitorul au realizat un moment spectaculos. Aproximativ 100 de suporteri au făcut deplasarea la Constanța și, în fața hotelului în care sunt cazați jucătorii, au cântat și au aprins materiale pirotehnice.

Jucătorii lui Dinamo au coborât din hotel și au asistat la momentul realizat de suporterii, care au transmis un mesaj de încurajare: ”Haide, să ne revenim! Nici nu mai contează ce nu ați făcut. Contează mâine și poimâine. Nu sunteți singuri, suntem împreună, noi și voi. Nu suntem aici să vă criticăm”.

De la reluarea Ligii 1, cu Adrian Mihalcea pe banca tehnică, Dinamo a înregistrat două înfrângeri, 1-3 cu Sepsi și 0-1 cu Voluntari. Dinamo a pierdut și în turul semifinalei din Cupa României, scor 0-3, în fața FCSB.

LIVE VIDEO Viitorul - Dinamo, de la 20:00, la Digi Sport 1. Cum arată clasamentul din play-out

OWIxYmI5ODM4ZTY1NjNiODlhZWE2NjdhZGQ=.thu

sursa - digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate