Iulian Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Nume : Iulian Vârstă : 21 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Să ajut comunitatea cu tot ce pot Ce sectiune dorești spre moderare? : WEB/IT & GAMING - CATEGORIE GENERALA Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Voi creste activitate acestei sectiuni cu posturi utile Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Eu zic ca ma implic cat de cat pentru a obține acest grad Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Sigur ca da. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da Alte precizări : Va multumesc ca va ocupați timpul de a citi si cerere mea sper sa ne intelegem bine Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da
Erikutz Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Vreau să îți explic ceva: De la ultima cerere, nu ai făcut decât câteva posturi la design (lucru de admirat) și la servere. Acum , înainte să depui cererea, ai postat la toate categoriile. Activiatea înseamnă perseverență, nu un spam de posturi. Mai bine 5 posturi editate, evidențiate cu informațiile prelucrate, decât 20 de topicuri postate în grabă. Strict opinia mea. Pro, poate o să reușești să faci o schimbare
BoGdY Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 ai facut 100 de cereri frate ! dc nu ei aminte fa frate 100 200 de posturi si dupa revino ! daca o ti tot asa nu o sa fi nici odata moderator !
H A D E S Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 pro , activitatea nu consta doar in posturi , meriti o sansa.
LCS PREMIUM Livia Posted June 29, 2020 LCS PREMIUM Posted June 29, 2020 Deoarece ai mai avut cereri facute si ti s-a spus sa iti maresti activitatea, dar totusi nu cred ca e destul ...
LCS PREMIUM SeMeGe Posted June 30, 2020 LCS PREMIUM Posted June 30, 2020 Fii putin mai serios dacă îți dorești gradul. Nu face activitate doar de ochii soacrei.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.