Sari la conținut

Mechwarrior 5 primește infanterie


BoGdY

Postări Recomandate

Primul pachet de DLC al lui MechWarrior 5  a fost dezvăluit, Heroes of the Inner Sphere. Bine, nu a fost dezvăluit în totalitate, nu știu să vă spun cât costă și când va fi lansat, dar pot măcar să vă spun ce conține.

Veți avea parte de o grămadă de modele noi de ‘mech, precum Marauder II, Corsair sau Vulkan, alături de un biom cu totul nou, o lună ce ar trebui să fie pe placul celor care au jucat predominant HPG Manifold în MWO.

Pe lângă hărți și roboți noi, DLC-ul adaugă un nou tip de misiune generată procedural. În misiunile de tip Beachhead va trebui să acționați ca o forță de invazie, pregătind terenul pentru debarcarea trupelor prin distrugerea artileriei locale și a garnizoanelor.

Aceste garnizoane chiar vor avea soldați în ele, jocul primind cu această ocazie infanterie. S-a specificat clar în anunț că infanteria nu va fi tocmai compusă din genii militare, dar ar trebui să facă mitralierele ceva mai utile.

Veți avea parte și de o campanie nouă, ce chiar vă lasă să alegeți pe unde veți începe, și care va conține o grămadă de misiuni de poveste axate pe dobândirea a șapte modele eroice de ‘mech.

Cu această ocazie vor mai fi adăugate și câteva îmbunătățiri pentru jocul de bază, precum zone de conflict extinse și o influență palpabilă a mediului înconjurător asupra căldurii. Știți voi, ceva ce ar fi trebuit să fie în joc din prima zi, nu adăugat peste câteva săptămâni de comunitate.

Sursa : ZonaIT

 

 

Mechwarrior-5-DLC.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate