Sari la conținut

[Champion Skills] Aurelian Sol


# Marius D.

Postări Recomandate

Denumire Campion: Aurelion Sol

Abilităţi : 

 AurelionSol_Passive.jpgPasiva: Centrul Universului -> În jurul lui Aurelion Sol se învârt constant trei stele, care provoacă daune magice și le aplică inamicilor efecte la impact.

 AurelionSol_Q.jpgQ: Explozie Stelara -> Aurelion Sol lansează nucleul unei stele tinere într-o direcție-țintă. Acesta explodează, provocându-le daune inamicilor din apropiere și amețindu-i fie la reactivare, fie atunci când ajunge în afara razei la care orbitează stelele lui Aurelion Sol. Aurelion Sol se poate deplasa alături de acest nucleu și, datorită apropierii, îl face să crească în dimensiuni, amplificându-i daunele și mărind zona de amețire din momentul exploziei.

 AurelionSol_W.jpgW: Expansiune Cosmica -> Aurelion Sol își împinge stelele către ultimul inel exterior, crescându-le semnificativ puterea. ''Expansiunea cosmică'' necesită mană pentru a putea fi folosită; în plus, atunci când este activată, abilitatea consumă mană în fiecare secundă. Când este dezactivată sau când Aurelion Sol rămâne fără mană, stelele se întorc în poziția originală.

 AurelionSol_E.jpgE: Cometa Legendara -> Pasivă: Când se îndreaptă într-o singură direcție, Aurelion Sol acumulează din ce în ce mai multă viteză de mișcare, dar pierde din ea dacă face manevre bruște. O parte din această viteză este înmagazinată sub formă de cumuluri de ''viteză cosmică'', dar acestea dispar complet când dragonul celest suferă daune.

                              -> Activă: Când Aurelion Sol strânge cumulurile maxime de ''viteză cosmică'', poate activa ''Cometa legendară'' pentru a-și strânge stelele și a-și lua zborul pe o distanță mare. Odată aleasă direcția, aceasta nu mai poate fi schimbată. Dacă dragonul suferă daune din partea inamicilor în timpul zborului, se întoarce pe pământ, iar stelele încep din nou să se învârtă în jurul lui.

 AurelionSol_R.jpgR: Stapanul Luminii -> Aurelion Sol lansează o undă lungă de foc cosmic într-o direcție-țintă, provocându-le daune tuturor inamicilor loviți și încetinindu-i. Inamicii din apropiere care sunt prinși în suflul exploziei vor fi proiectați în spate către ultimul inel de stele al lui Aurelion Sol.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate