Sari la conținut

[Champion Skills] Katarina


# Marius D.

Postări Recomandate

Denumire Campion : Katarina

Abilităţi :

 Zw0IBhU.pngVoracitate -> Timpii de reactivare ai abilităţilor Katarinei sunt reduşi cu 15 secunde de fiecare dată când moare un campion lovit de ea în ultimele 3 secunde.

 KD5z4VD.pngPumnal cu ricoseu ->  Katarina aruncă un pumnal care sare de la un inamic la altul, producând daune magice şi marcând ţintele lovite. Următoarea sa vrajă sau atac de bază împotriva unei ţinte marcate va consuma însemnul şi va provoca daune magice suplimentare.

 GnSK7YE.pngOtel sinistru ->  Katarina îşi învârte pumnalele de jur împrejur, provocând daune magice tuturor inamicilor aflaţi în apropiere. Dacă loveşte un campion advers, Katarina primeşte o creştere de viteză pentru scurt timp.

 ap88Iel.pngShumpo -> Katarina se teleportează instantaneu până la locaţia ţintei sale şi suferă daune reduse din partea inamicilor timp de câteva secunde. Dacă ţinta este un inamic, Katarina îi provoacă daune.

 97Ay48j.pngLotusul mortii ->  Katarina intră într-o stare de concentrare extremă, aruncând cu o viteză nemaiîntâlnită pumnale spre maxim trei campioni aflați în apropiere. Pumnalele provoacă daune magice și reduc auto-vindecarea țintelor lovite.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate