wick Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 Nume : Alex Vârstă : 17 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : sa ajut forumu cu posturi ! Ce sectiune dorești spre moderare? : oricare,doar sa-mi fie mentionata aici ! Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : activitate,aranjare Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : pai navighez pe forum de vreo 3 zile,dar am cont de mult timp, faza e ca sunt admin pe nord si fac multe posturi prin ban-urile date de mine pe server si pun in banlist ! dar fac si unde e necesar Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Logic ca da. Alte precizări :nu Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da
H A D E S Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 iti poti alege o categorie faci activitate si dupa revii cu o cerere , momentan posturile tale sunt facute la sectiunea nord. contra
Erikutz Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 Salut. Încearcă să cauți o secțiune unde simți că poți face posturi de calitate , topicuri interesante. Momentan sunt contra până când îți faci activitate la categoria unde crezi că poți modera.
C R S Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 Cand faci activitate pe o anumita sectiunea de pe forum ci nu de pe servere publice atunci o sa ai o sansa la gradul de moderator. contra!
OriGinaL - LCS Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 Pana sa te accepte mai fa niste post-uri si activitate sa vedem noi, Daca vad ca faci treaba revin cu edit. Momentan CONTRA!
LCS PREMIUM Livia Posted June 20, 2020 LCS PREMIUM Posted June 20, 2020 Motivele le au spus colegii mei
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.