Sari la conținut

Cyberpunk 2077 mai întârzie o vreme


BoGdY

Postări Recomandate

Seara trecută a venit o veste ce ar putea fi pe placul unui sector din public, dar ar putea dezamăgi o altă parte din public. Cred că vă puteți da seama deja în ce tabără vă aflați de când ați citit tilul.

Motivul? Îl puteți citi mai jos direct de la companie.
Cyberpunk 2077
Pe scurt, jocul este gata. Tot conținutul este la locul său. Tot gameplay-ul este implementat. Însă fiind un joc imens, gigantic, ce ar putea omorî un elefant dacă ar fi să îl descarci pe spinarea sa (e o metaforă, lăsați elefantul în pace), există probleme ce se pot ivi. Probleme ce vor trebui adresate. Probleme ar trebui să fie rezolvate în ziua de 19 noiembrie, când Cyberpunk 2077 va fi lansat. Nu este multe de așteptat, așa că nu prea ar fi motiv de supărare… deși, dacă te uiți acum pe Twitter… mai bine nu te uiți acum pe Twitter.

Totuși, până atunci veți avea parte de ceva. Pe 25 iunie va avea loc evenimentul Night City Wire în care veți afla mai multe despre joc, iar tot atunci or să apară o grămadă de preview-uri prin presă. Nu cred că de la noi. Presupun că mi-ar fi spus dacă aveam și noi acces la Cyberpunk 2077. Aș fi putut să îmi iau două zile de concediu doar ca să mă asigur că avem un preview bun cu el. Așa că presupun că nu avem acces la el. Așa că trebuie să aștept până în noiembrie.

Cu ocazia asta toată lumea care și-a amânat jocul din primăvară până în septembrie, înainte să anunțe CD Projekt prima sa amânare de anul acesta, răsuflă cu ușurare. Cei care aveau jocul plănuit pentru noiembrie intră acum în panică. Panică mare. Panică extremă. Nu știu de voi, dar dacă eu aș fi Square Enix aș anula jocul ăla Avengers. Paradox, sper că nu vreți să lansați Bloodlines 2 în noiembrie.

Sursa: ZonaIT

 

 

 

Cyberpunk-2077-Keanu.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate