Jump to content

Cerere Grad Iulian

Recommended Posts

Posted

Nume : Iulian
Vârstă : 20

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Deoarece vreau sa ma implic in acest proiect si sa tin o activitate sporita pe forum.

Ce secțiune dorești spre moderare? : Nu stiu ce este liber, dar in general as vrea sa moderez fiecare sectiune de pe forum.

Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate? : Activitate, implicare si aranjarea sectiunilor.

Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme : Nu am avut deoaerce nu eram sigur daca doresc sa ma implic in acest proiect.

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da

Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament? : Da

Alte precizări : Nu am mai activat pe forumuri de ceva timp deoarece am intrat la facultate si nu am mai avut timp si chef, dar acum am zis sa incerc sa imi ocup timpul si cu asta. Unii poate ma stiu pe unde am fost si ce

am facut pe alte comunitati, altii poate ca nu.

Poți intra pe teamspeak la ședințe? : Da.

Posted

Chear imi place cum ai facut cerere, Si pana sa fii acceptat/respins mai fa niste post-uri.

Trec cu vedere la asta:

Citat

Dacă cerere voastră a fost respinsă, următoarea o puteți deschide după 7 zile.

Eu iti dau un PRO, Mult Succes!

• LCS PREMIUM
Posted

Nu poti modera fiecare sectiune de pe forum ca si moderator, de asta se ocupa administratorii si super-moderatorii in alta parte.

Cat despre activitatea ta nu este una deosebita, din cate vad te pricepi la "design" iti recomand sa faci o cerere pentru designer deoarece numai la zona de design ai activitate.

Din partea mea ai un CONTRA, apuca-te de activitate si la alte categorii daca vrei MODERATOR.

Bafta.

Posted

Din punctul meu de vedere, mai întâi trebuie să faci activitate și după să ceri o funcție. 

Momentan contra.

Posted

Din cate vad prin activtatea ta de pe profilu tau ai activat numai la categoria design si atat. Sa vedem ce activitate o sa ai si pe celalalte categori si dupa aia o sa iti dau un pro.

CONTRA momentan de la mine!

• LCS PREMIUM
Posted

Dupa cum au spus si majoritatea colegilor mei, trebuie sa faci activitate la orice categorie. 

Cum au avut si ceilalti membrii inca o a doua sansa, probabil nervoasa va lasa 1-2 zile cererea deschisa si vei avea timp sa ne demonstrezi ce poti. 

Deocamdata :CONTRA:, dar daca mai faci posturi cat e cererea deschisa iti dau pro 

• LCS PREMIUM
Posted

Ultima cerere de grad ai facut`o exact duminica trecuta . 

Nu au trecut 7 zile desii eu pot trece cu vederea lucrurile astea atata timp cat iti faci treaba , dar tu ai revenit cu o alta cerere dar activitatea ta lasa de dorit .

Respins pentru alte 7 zile . 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy