Jump to content

Rapid Arena prinde contur și giuleștenii așteaptă cu entuziasm inaugurarea: "Vor pica tribunele pe jucători"

IoNuT™

Recommended Posts

Posted

image.thumb.png.04c4e7c424facf2b62419ace3a914e02.png

Se lucrează din greu la Rapid Arena, iar giuleștenii așteaptă cu nerăbdare inaugurarea stadionului.

Rapid Arena prinde contur și giuleștenii așteaptă cu entuziasm inaugurarea: "Vor pica tribunele pe jucători"
Președintele Rapidului, Daniel Pancu, a vorbit despre noul stadion: "Am văzut imaginile de astăzi de la stadion. Dar eu mi-am făcut o impresie de când am fost acolo, la fața locului. Va fi ceva spectaculos. SPEC-TA-CU-LOS! Nu știu cum va fi pe afară, dar la interior...

Jucătorii vor avea impresia că pică tribunele pe ei când o să cânte tot stadionul, ca la Rapid. Nu va arăta ca o arenă a secolului 21, dar va fi ceva foarte cochet", a spus Daniel Pancu pentru digisport.ro.

Rapid Arena, detaliile proiectului
capacitate de aproximativ 14.000 de locuri (din care peste 250 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii lor)
preţ nou 39.499.366 milioane de euro
nivel de clasificare UEFA, 4
suprafaţa totală înierbată va fi de 120X80 m (inclusiv suprafaţa de gardă)
complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive precum haltere, box, lupte/judo/karate, tenis/volei/baschet,
atletism, precum şi săli de forţă sau recuperare şi pistă de popice
spaţii de cazare pentru sportivi
spaţii de alimentaţie publică
spaţii administrative
Galerie Foto

https://www.digisport.ro/galerie-foto/1/fotbal/liga-2/rapid-arena-prinde-contur-si-giulestenii-asteapta-cu-entuziasm-inaugurarea-vor-pica-tribunele-pe-jucatori-857386

sursa:           DigiSport

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy