Edi Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 Nume : Edi Vârstă : 16 ani De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru ca am mult mai mult timp liber pentru a sta pe Cs Ce sectiune dorești spre moderare? : Oricare Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Activitate , Supraveghere Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Nu prea am avut multa activitate pe forum pentru ca nu prea am cerut grade sau cereri Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da Alte precizări : Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Sigur
H A D E S Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 incearca sa te axezi pe o categorie anume , faci activitate si dupa revii cu o cerere. CONTRA.
IoNuT™ Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 Pentru servere incearca aici >>>https://leaguecs.ro/forum/index.php?/forum/1275-counter-strike-16-»-servere-oficiale/ Pentru grad forum nu ai nici o sansa
Spp^^ Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 Pune mana si fa activitate dupa regulamentul fiecare sectiuni care vrei sa te ocupi si vorbim in 7 zile Respins LOCKED
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.