Jump to content

cerere moderator fanalexa

Recommended Posts

Posted

Nume : catalin

Vârstă : 18

De ce dorești să aplici pentru acest grad? :  Este o comunitate care a crescut destul de mult intr-un timp atat de scurt , si doresc sa dau o mana de ajutor

Ce sectiune dorești spre moderare? : Tehnologie & Jocuri Online

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Pai , activitate / noutati  / ordine .

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : nu am o activitate deloc buna sa zic asa , insa voi incepe activitatea imediat .

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Desigur.

Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? :  Desigur.

Alte precizări : nimic mai mult 

Poti intra pe teamspeak la ședinte? :  desigur , zilnic cand aveti nevoie de ceva ma gasiti pe teamspeak 24/24

Posted

Pentru început îți trebuie activitate pe secțiunile respective și apoi gradul.. Acelaș lucru am pățit și eu + restul.  Fă activitate și primești pro data viitoare.

Pe lângă asta observ că ai făcut deja o cerere la wacher.. Eu una n-am nimic împotrivă cu chestia asta dar ca un mic sfat, fă-ți activitate mare pe o scțiune anume și apoi dezvoltă-te și în alte chesti.. Nu fă mai multe cereri ca să vezi unde ești acceptat deoarece s-ar putea să le faci o impresie cam aiurea la uni.. Nu mă înțelege greșit, îți spun din propria ”experiență” .. 

:CONTRA:

Posted
Acum 48 minute, Cosmina a spus:

Pentru început îți trebuie activitate pe secțiunile respective și apoi gradul.. Acelaș lucru am pățit și eu + restul.  Fă activitate și primești pro data viitoare.

Pe lângă asta observ că ai făcut deja o cerere la wacher.. Eu una n-am nimic împotrivă cu chestia asta dar ca un mic sfat, fă-ți activitate mare pe o scțiune anume și apoi dezvoltă-te și în alte chesti.. Nu fă mai multe cereri ca să vezi unde ești acceptat deoarece s-ar putea să le faci o impresie cam aiurea la uni.. Nu mă înțelege greșit, îți spun din propria ”experiență” .. 

Idem colega.... CONTRA 

• LCS PREMIUM
Posted

Fa activitate si revii cu o cerere in 7 zile 

Posted

:CONTRA:apuca-te de treaba si dupa grad frate fara suparare

Posted

Contra. 

Ai avut timp să faci activitate. Nu este prima ta cerere. Fapte, nu promisiuni.

Posted

Respins ,pune manna si fa activitate dupa regulamentul fiecarei sectiuni unde vrei sa te implici si revino peste 7 zile 

LOCKED

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy