Jump to content

Cerere moderator S P A R T A N.

Recommended Posts

Posted

Nume : Cătălin

Vârstă : 17

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Deoarece acum am mai mult timp liber și m-am gândit să revin moderator ca pe vremuri.

Ce sectiune dorești spre moderare? : Oricare

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :Activitate și supreveghere

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Sunt nou,așa că nu am multă activitate,dar voi recupera.

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?Da

Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da

Alte precizări :-

Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Sigur.

Posted

Tocmai ce m-am uitat pe postarile tale ,la filme trebuie sa pui si imaginea filmului obligatoriu ,am vazut ca postezi sursa ,dar incearca sa lucrezi si cu poze la topic de exemplu la Sport pe site-ul de unde iei tu informatiile sunt si imagini acolo la fiecare stire ,in rest toate bune din partea ta :PRO:

• LCS PREMIUM
Posted
Acum 45 minute, IoNuT™ a spus:

Tocmai ce m-am uitat pe postarile tale ,la filme trebuie sa pui si imaginea filmului obligatoriu ,am vazut ca postezi sursa ,dar incearca sa lucrezi si cu poze la topic de exemplu la Sport pe site-ul de unde iei tu informatiile sunt si imagini acolo la fiecare stire ,in rest toate bune din partea ta :PRO:

Tine cont de aceste observatii pe viitor 

In rest, bafta si spor la treaba in continuare 

:PRO:

• LCS PREMIUM
Posted

:CONTRA:daca ai facut 77 de posturi in 2 zile asta nu inseamna ca ai activitate,

Posted

:PRO:ai activitate bună, succes ! 

Posted

haideti sa-i acordam o sansa baiatului :PRO:

• LCS PREMIUM
Posted

Acceptat ca moderator pe categoria generala . 

Topic inchis .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy