Sari la conținut

The Lord of the Rings ajunge pe mobile


IoNuT™

Postări Recomandate

image.png.486c7e8c1322c5835f8c1b0d9acdbc7d.png

 

Creațiile lui Tolkien sunt minunății veritabile. Mitologii complexe, făurite minuțios, despre bine și rău, despre civilizație și barbarism, despre minciună și adevăr, despre corupție și solemnitate. Așa că știți ce i-ar prinde bine acestui univers minunat? O sexy Shelob. Dar pe lângă asta, cum sună un joc de mobile făcut de NetEase?

Este important să reacționați instant la cum sună, pentru că nu sunt alte detalii despre el în afară de nume. Îi va spune The Lord of the Rings Rise to War. Ah, și va încerca să recreeze într-un detaliu bogat și fidel Arda, cu numeroase locații din personaje din trilogia de filme.

Ce natură va avea jocul? Cum va arăta? Cum va funcționa? Câtă monetizare dementă va avea în el? Avem telefoane? De ce nu a făcut nimeni până acum un joc de grădinărit plasat în Hobbiton în stilul lui Stardew Valley? Cumva fiindcă le este frică de bani? Adică, știe lumea că în creațiile lui Tolkien erau și mai multe lucruri pe lângă războaie? Răspunsurile la câteva din aceste întrebări vor fi dezvăluite în curând. Probabil.

 

 

sursa:            ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate