Sari la conținut

GOG cheamă The Witcher 3 acasă


BoGdY

Postări Recomandate

GOG anunță o variantă super-extinsă a inițiativei sale Connect. Una prin care cheamă The Witcher 3 înapoi acasă, indiferent cât de departe ar fi plecat de pe meleagurile sale lipsite de DRM.

Dacă aveți jocul pe Steam, pe Origin, pe Epic Store, pe Playstation, până și pe Xbox, acum îl puteți avea și pe GOG. De ce? Pentru că aia este casa lui, merită să se întoarcă acasă, unde va dăinui în pace, până la sfârșitul timpului. Nintendo Switch nu este inclus în această ofertă, pentru că GOG Galaxy 2 nu are opțiunea de integrare a platformei respective.

Pentru a căpăta jocul pe GOG va trebui să vă folosiți de funcția de conectare a launcher-ului. Sunt câțiva pași ușor de completat, nu ar trebui să aveți probleme.

Există, totuși, câteva mici limitări. Aveți doar până pe 23 iunie să profitați de ocazie, DLC-urile individuale nu sunt luate în considerare. Adică, dacă aveți cele două expansion-uri cumpărate separat, acestea nu vor fi transferate către varianta de GOG. Dar dacă aveți varianta GOTY, completă, atunci veți avea pe GOG varianta completă, cu ambele expansion-uri. Aveți detalii complete aici.

Este un mod destul de bun prin care GOG poate să atragă pe PC oameni ce în mod normal folosesc doar console.

Sursa: ZonaIT

 

 

The_Witcher_3_Wild_Hunt_Blood_and_Wine_Toussaint_is_full_of_places_just_waiting_to_be_discovered_RGB_EN.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate