• Like 1
  • UP 1
  • I'm loving it 1
  • Dislike 1
Jump to content

Astra răsuflă uşurată! Va avea antrenor pe bancă la meciul cu Universitatea Craiova

Recommended Posts

Posted

Finalul meciului Astra-Gaz Metan, scor 0-0, a găsit echipa din Giurgiu într-o situaţie cel puţin ciudată. Lui Gabi Tamaş îi expria contractul la miezul nopţii, iar lui Bogdan Andone, 45 de ani, şi staff-ului său după 24 de ore!

LIGA 1
Gabriel Tamaş şi Bogdan Andone şi-au prelungit contractele cu Astra / Foto: Sport Pictures
Chindia - Viitorul (miercuri, ora 20:00, Digi Sport 1)

Politehnica Iași - Academica Clinceni (joi, 20:00, Digi Sport 1)

Iar vineri e programat meciul Universitatea Craiova-Astra, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1 şi în aplicaţia Digi Online.

Preşedintele Astrei, Dani Coman, s-a ţinut însă de cuvânt şi a reuşit să-i convingă pe toţi cei cărora le expira contractul să semneze prelungirile înţelegerilor. 

Bogdan Andone a semnat un nou contract cu Astra,
Bogdan Andone a semnat un contract pentru un sezon. El a mai avut o ofertă din EAU, dar arabii au întârziat prea mult şi el nu mai putea aştepta în condiţiile în care vineri are deja al doilea meci din Liga 1 după reluarea campionatului. De asemenea, cei din staff-ul său vor continua şi ei în următorul an.

Din informaţiile Digi Sport, Andone a mai avut o ofertă de la o echipă din Liga 1, dar nu putea să-i dea curs pentru că a antrenat deja două grupări în actualul sezon şi trebuia să aştepte luna august.

Gabi Tamaş a semnat pe două luni cu Astra
Hai să vezi "Bombshell: Scandalul"! Filmul cu Charlize Theron, Nicole Kidman și Margot Robbie e disponibil în Digi Online, secțiunea PLAY, până pe 19 iunie

La Tamaş este vorba doar despre două luni, iar jucătorul a parafat înţelegerea în această dimineaţă, după ce ieri nu a fost alături de colegi la recuperea programată după meciul în care a fost cel mai bun jucător al gazdelor, deşi este cel mai în vârstă, 36 de ani! Marţi, Gabi a fost la Timişoara, la înmormântarea unui cunoscut.

”Eu n-am contract acum, gândește-te. Mie azi mi s-a terminat contractul, n-am semnat prelungirea. De mâine pot să nu mai vin, pot să stau acasă. Au fost discuții cu conducerea, dar nu s-au concretizat.

Actele nu s-au semnat. Dacă semnez, oricum o s-o fac pentru doar două luni, nu pentru un an”, i-a spus Tamaș, la finalul partidei 

https://www.digisport.ro/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy