Sari la conținut

Cerere Grad

Postări Recomandate

Postat

Nume : Badea Cristina Maria

Vârstă : 25

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : pe secțiunea pe care doresc eu sa moderez nu este activitate, ar fi plăcut sa organizez aceasta categorie și împreună cu watcheri de la zona mix - uri sa facem o echipa pe care sa se poate baza și serverele de 1.6

Ce sectiune dorești spre moderare? : watchers 

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Reguli noi, o echipa buna, organizare etc

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : activitate pe secțiunea respectiva nu am avut pt ca nu am vrut sa ma bag peste alți moderatori din zona respectiva. 

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? DA

Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : DA

Alte precizări : AM fost lider watchers pe alte comunități, am fost și overwatch, sunt de la 14 ani în aceasta lume virtuala. 

Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da, singura problema este ca din cauza unei probleme de sănătate [ nu îmi place sa dau amănunte despre boala mea] nu pot vorbi. 

• LCS PREMIUM
Postat

Salut, vad ca ai deja grad-ul de watcher, pe acea sectiune doar "liderii watcher" primesc acces.

Postat

pai daca ai membru watcher de ce iti trebuie moderator pentru acea categorie ? alege alta categorie si fa activitate si dupa cerere

contra

Postat

Este suficient sa te ocupi de zona mix unde ai watcher , momentan te monitorizam pe zona aia si discutam de alt grad peste 7 zile

Respins

LOCKED

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate