Sari la conținut

Torchlight 3 a fost lansat pe Early Access


IoNuT™

Postări Recomandate

image.thumb.png.ae37eb5fcb71ad708d880d569d11428e.png

 

Fanii seriei Torchlight au, probabil, motive de bucurie zilele acestea, pentru că a fost lansat Torchlight 3. Nu varianta sa completă, ci versiunea de Early Access a jocului, ce este disponibilă acum pe Steam.

Această ediție conține doar două acte pe care le puteți explora și prăda, în rolul a patru clase de personaje diferite. Aveți la dispoziție o grămadă de obiecte, o grămadă de artefacte, o grămadă mai mică de misiuni, plus propria voastră fortăreață pe care o puteți folosi după bunul plac.

 

Torchlight 3 va petrece câteva luni în Early Access, timp în care echipa de producție se va folosi de feedback-ul comunității pentru a face jocul mai bun. În acest moment costă 30 de euro și pare că va rămâne la acest preț. Formularea de pe pagina de Steam sugerează că va fi și un mod gratuit de a-l juca în Early Access, ce va aduce o reducere pentru cei care îl joacă.

Momentan, reacția publicului a fost destul de negativă. Aș putea spune că a fost foarte negativă. Un factor important pare a fi faptul că jocul funcționează doar on-line, dar nu prea are servere. Varianta finală va avea, din fericire, un mod offline. Probabil. Ce vreau să spun este că jocul era acum câteva luni un MMO cu alt nume, ce acum este transformat într-un RPG de singleplayer cu un mod cooperativ și câteva instanțe în care se pot îngrămădi cam 40 de jucători.

 

 

sursa:          ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate