Sari la conținut

KFConsole este o consola cu gratar integrat!


IoNuT™

Postări Recomandate

image.thumb.png.b2e845601613ff9a371db61a4a5eb822.png

 

 

KFC nu este chiar cel mai recunoscut nume in industria de gaming. Bine, ultimele luni au insemnat o schimbare pentru companie si am vazut chiar si evenimente offline organizate de aceasta. Revenind insa la KFConsole, inca nu ma prind daca este ceva facut la misto sau nu; chiar daca prima varianta pare cea mai ok. Compania se lauda cu o consola care va rula jocuri la rezolutie 4K si 120Hz, iar ca special feature are un gratar integrat in care sa iti pastrezi aripioarele calde si picante.


Avem Xbox One care arata a cos de gunoi cu scrumiera integrata, avem PlayStation 5 care seama cu un router; ce mai conteaza ca primim si KFConsole care arata ca un bucket de aripioare cu DVD-RW integrat si buton de power-on? A se observa insa urma de sarcasm referitoare la primele console, care imi plac la nebunie. Revenind la puiul nostru prajit, nu sunt sigur ce incearca KFC sa faca aici. Un lucru este insa clar: nu se fereste de controverse si decizii… intrebatoare.

Si cum ar fi?
Dar daca mistocarul din mine este contrazis in iarna, odata cu data de lansare din video? Daca KFC chiar lanseaza KFConsole si imi inchide gura?! Cine credeti ca se va indopa cu aripioare picante si nuggets direct din consola pe care joaca FIFA 4K/120Hz? Cred totusi ca acest anunt a venit in urma seriozitatii pe care unii oameni o arata vis-a-vis de lansarile unor console de jocuri pana la urma. Vad ca exista un hate enorm in jurul unei console sau al alteia, ba ca arata nasol, ba ca nu o sa fie buna. Cred ca aducatorii puiului prajit incearca sa ne transmita un mesaj.

image.png.0eb249bf9f27000ce21c1b4ae05038d0.png

 

sursa:            ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate