• Like 2
  • UP 1
  • Dislike 1
Jump to content

Cerere moderator KenTTx

Recommended Posts

• Global-Moderators
Posted

Nume : Oprea Razvan

Vârstă : 17 ani

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Doresc sa primesc acest grad deoarece de cand mi-am facut cont, adica acum de curand mie sincer aceasta comunitate mi se pare poate aranjata si serioasa din ce am vazut si mi-as dori un grad pe aceasta pentru a putea ajuta comunitatea cu ce pot eu mai mult.

Ce sectiune dorești spre moderare? : Tot ce cine despre IT

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : In primul rand activitate si in al doilea rand ordine.

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme :  Activitatea mea este mare dupa parerea mea deoarece am cont de abia 2 zile.

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da, sunt constient.

Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? :  Da

Alte precizări : Stiu ca sunt nou, dar sper ca o sa imi acordati o sansa si o sa vedeti ca nu o sa va dejamagesc.

Poti intra pe teamspeak la ședinte? :  Desigur

• LCS PREMIUM
Posted

Ai primit un warn deoarece nu ai citit regulamentele. Daca remediezi problema si pui la toate topicurile facute sursa ( dai edit si completezi ) iti voi sterge warn-ul. Si foarte multa atentie sa nu postezi o stire care a mai fost postata de altcineva ( foloseste functia Search ) 

Da, activitate este din partea ta, dar este facuta pe graba si foarte superficial. 

In cererea aceasta ai multe greseli, in posturile pe care le-ai facut, doar ai dat copy paste, nu le-ai infrumusetat cu putina culoare sau o imagine.. 

Te poti uita la celelalte postari sa vezi la ce ma refer si cum trebuie sa lucrezi pe viitor, nu este nicio problema, de aia ti-am explicat acum ca sa stii mai departe 

:PRO:, dar tine cont de ce am zis eu aici. 

Posted

Eu iti dau CONTRA ca nu esti atent deloc iar un moderator trebuie sa fie un exemplu ,uitate in link ca iar ai postat si postul tau a mai fost postat odata... te rog verifica tot ce ai postat ca sa nu mai fii iar sanctionat,fale incet si cu grija nu in graba

Posted

Contra 

• Citat

Se știa de ceva timp că GTA V va fi oferit gratuit în această perioadă, dar nu administratorii magazinului online tot au fost luați prin surprindere. Detaliile de fond contează însă mai puțin, important este că ai aproximativ o săptămână, până pe 21 mai

• spam excesiv, cu lucruri care au mai fost postate.
  • Trebuie să aveți contul mai vechi de două săptămâni (14 zile) pe forum. Se pot face mici exceptii tinand cont de activitatea la categoriile pe care le doreste a persoanei care aplica pentru grad .  - nu cred că 12 ore ajung :) degeaba ai 60 de posturi

• Nerespectarea regulamentelor interne ale categoriilor unde postezi.

55 de posturi sau câte sunt, pot fi sancționate pentru nerespectarea regulamentelor.

Posted

Parerea mea este ca toti gresim la inceput ,eu ma stiu pe mine cum a fost nu am fost atent la regulamente si na m-am redresat cu ajutorul Liviei care ma atentionat ca nu am facut bine ,dar sper ca si el o sa faca la fel posturi vad ca ai un pic mai multa activitate din partea ta ar fi ok , :PRO:din partea mea

• LCS PREMIUM
Posted

Cererea ramane deschisa inca 48 de ore , te rog sa continui sa postezi respectand regulamentele categoriilor .

O sa revin cu un edit . 

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy