Sari la conținut

Warner Bros Interactive e scos la vânzare


IoNuT™

Postări Recomandate

image.thumb.png.1857759cb5bd9dc5fc20f825733947be.png

 

Warner Bros Interactive, compania ce deține studiouri precum NetherRealm, Rocksteady, Monolith sau Avalanche, pare să fi fost scos la vânzare. Conform veștilor care circulă acum prin presă, proprietarul său a decis că a venit timpul să se descotorosească de divizia sa de jocuri.

Acel proprietar este operatorul de telecomunicații AT&T, renumit prin SUA pentru faptul că este teribil, dar foarte, foarte mare. Această corporație ar dori să obțină în jurul a 4 miliarde de dolari pentru Warner Bros Interactive, dar să păstreze venituri generate din diversele proprietăți marca Warner pe care le deține.

Deja au fost numiți câțiva clienți pentru WB Interactive. Conform informațiilor care zburdă acum prin presă, Activision-Blizzard, Take Two Interactive și chiar Electronic Arts ar dori în acest moment să pună mâna pe această companie și toate studiourile sale.

Și acum vine întrebarea cea mai importantă. Oare în grija cui ar sta cel mai bine aceste studiouri? La Activision-Blizzard știm ce soartă ar avea, vor fi secați de creativitate și vor ajunge să producă DLC pentru Call of Duty. La Electronic Arts aș fi zis acum ceva timp că ar avea o soartă similară, dar conducerea celor de la EA par să fi inhalat niște vopsea bună în ultima vreme, pentru că au început să ia decizii ce nu sunt teribile. Tot pot fi groaznice, dar C&C Remastered chiar a fost bun. Apoi avem Take Two, ceea ce înseamnă că vor îngrămădi micro-tranzacții peste tot.

Pe scurt, poate n-ar strica dacă am putea strânge cumva vreo 4 miliarde ca să le permitem celor de la Monolith să facă un joc bun cu sistemul lor Nemesis. Poate unul care nu profanează Lord of the Rings.

Alternativ… Am putea să vedem personaje de Overwatch în Mortal Kombat dacă pune Acti-Blizz mâna pe ei. Deși, dacă Acti-Blizz ar pune mâna pe Warner, am putea vedea în sfârșit mai mult No One Lives Forever.

 

 

sursa:           ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate