Sari la conținut

Resident Evil 8: The Village a fost anunțat


IoNuT™

Postări Recomandate

image.png.23ef4544942a738fe76f2d918fed22c8.png

 

Resident Evil revine pe ecranele noastre cu jocul ce poartă în mod oficial numărul 8 al seriei. Nu cu un remake, nu cu un remaster, ci cu o continuare a poveștii (presupun) seriei.

 

Resident Evil 8 poartă subtitlul Village, atât pentru că VILL seamănă oarecum cu cifra romană aferentă, cât și pentru că jocul se petrece într-un sat. Dar nu în acea locație rustică spaniolă din al patrulea joc, ci una ceva mai baltic-carpato-danubiano-pontico-cunoscută. Ce vreau să spun este că în trailer-ul de gameplay de mai jos apare interfața jocului, iar în inventar puteți vedea că se va folosi de moneda noastră dragă. Sper că post-denominare, altfel n-ar încăpea pe ecran necesarul pentru a cumpăra echipamentul anti-zombie sau anti-vârcolaci în acest caz. Sau, stau și mă întreb, de ce sunt lei în joc? Nu putea să vină personajul principal, Ethan din Resident Evil 8, cu niște valută? Așa presupun că va scormoni pe aici după bani, așa că nu va fi de folos economiei. Halal venit generat de turism.

 

Oricum, sărind peste implicațiile economice, Resident Evil 8 va fi tot o experiență first person, la care va trebui să găsiți să explorați și să supraviețuiți printr-un sătuc idilic și oarecum înfiorător. Mai apare pe acolo și Chris Redfield, într-un rol ce amintește de apucăturile lui Jill din Resident Evil 5.

Jocul va fi disponibil anul viitor.

Cu ocazia asta a fost dezvăluit și faptul că seria a trecut de 100 de milioane de unități vândute.

 

 

sursa:            ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate