Sari la conținut

Battlefield 6 s-ar putea muta înapoi în prezent


IoNuT™

Postări Recomandate

image.png.f4bf4fbd8a73009156bc37ef179f5cfc.png

 

Electronic Arts și DICE ar trebui să scoată la iveală un nou joc din seria Battlefield în viitorul apropiat, doar au trecut doi ani de la ultimul titlu din serie.

Dar unde s-ar putea petrece acest joc, oare? Dacă ar fi să ne ghidăm după mesajele criptice pe care le lasă diverși leak-eri și membri ai presei din ultimele zile, Battlefield 6 ar putea muta acțiunea înapoi în prezent. Jocul ar urma să fie anunțat, fără prea mare dubiu, în cadrul evenimentului pe care îl va organiza EA peste o săptămână. Lansarea sa nu va fi la toamnă, conform zvonului ce zburdă acum bezmetic pe internet, ci abia în 2021.


 
Rămâne acum o singură întrebare. Una importantă. Dacă jocul va fi plasat într-un decor contemporan, atunci oare cine va fi inamicul? Nu de alta, dar dacă ne trimit iar în orientul mijlociu, prin aceleași peisaje maronii de deșert prăfuit, desaturat, ar fi cam repetitiv și plictisitor. De asemenea, nici Rusia n-ar fi tocmai superb, din moment ce probabil va avea o estetică rece și desaturată, fiindcă în general așa înțeleg unii să redea anumite locații. În deșert e maro și cald, în rusia e albăstriu/gri și frig.

Coreea de Nord ar putea fi un inamic interesant, deși atunci ar bate cam mult spre Homefront/Crysis. China? Foarte puțin probabil, din moment ce probabil vor dori să îl vândă pe acolo. Sau, pentru a nu mai marca drept inamic vreo altă națiune, inamicul ar putea deveni o organizație militară independentă, un PMC, ca în câteva jocuri Call of Duty și Tom Clancy. Știți voi, ceva care să facă o paralelă superficială la crunta realitate a complexului militaro-industrial ce macină umanitatea, dar fără să ofere vreo critică sau prezinte vreo măsură de reflecție.

Ce vreau să spun este că am dubii severe că vom mai vedea ceva care să fi avut curajul lui Spec Ops The Line în sectorul shooter-elor de buget mare.

Oricum, Battlefield 6 se apropie. Să vedem dacă vor păstra cu el ideea de a nu mai mulge oamenii de bani pe hărți.

 

 

sursa:           ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate