Sari la conținut

No Man’s Sky primește cross-play


IoNuT™

Postări Recomandate

image.png.d577a777426797d76b296fcf100c21d9.png

 

Mai țineți minte anul 2016? Când se apropia de lansare No Man’s Sky, iar din senin dezvoltatorii au tăcut despre multiplayer? De fiecare dată când se ivea întrebarea despre el răspunsurile erau evazive și sunau mai mult ca „ Da, sigur, e acolo, cu siguranță, așa e, dar nici nu o să îți dai seama, fiindcă totul este atât de mare, dar e acolo, serios.”. Iar apoi, jucătorii au depus efort la a găsi aceleași locații din galaxie, încercând să le viziteze simultan, doar ca să descopere că jocul era 100% de singleplayer.

Eh, timpul a trecut și lucrurile s-au schimbat drastic de la acele vremuri jalnice. No Man’s Sky nu doar că are multiplayer de când hău, dar în update-ul său de săptămâna această primește funcția de cross-play.


 
Astfel, indiferent pe ce platformă aveți jocul, veți putea să îl butonați alături de indivizi ce îl dețin pe oricare dintre celelalte sisteme. Nu doar asta, dar a fost refăcută de la zero infrastructura de multiplayer, așa că va funcționa mai bine. Puteți forma în mod mai eficient grupuri de jucători și lobby-uri, aveți până și opțiuni de accesibilitate sporite bazate pe voce, precum cea de a transforma ceea ce spuneți în text.

Există acum și posibilitatea de a vă vedea corpul în VR.

Aproape că nu mai seamănă de nici un fel cu epava de acum 4 ani.

 

 

sursa:            ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate