Sari la conținut

[Handbal]Despre decăderea handbalului românesc

CronoS.8vwe

Postări Recomandate

Postat

Robert Licu, despre decăderea handbalului românesc la masculin, trăită din interior: Cum am ajuns foarte mici dintr-o forță a lumii și cum putem reveni în elită.

Robert Licu (50 de ani) este unul dintre cei mai mari handbaliști pe care România i-a avut după 1990. A jucat ani buni în Bundesliga, a fost și în echipa națională care a câștigat ultima medalie la un turneu final, bronz la Campionatul Mondial din 1990.

Până în 1996, România a fost în elită și în handbalul jucat de băieți. După aceea, am dispărut dintr-o dată, mai mulți jucători nu au mai venit la națională. Ce s-a întâmplat atunci? (https://pariurix.com/editorial/interviuri/robert-licu-despre-decaderea-handbalului-romanesc-la-masculin-traita-din-interior-cum-am-ajuns-foarte-mici-dintr-o-forta-a-lumii-si-cum-putem-reveni-in-elita.html#gref) - A 5 a Linie rosie in jos!

Ce trebuie schimbat în handbalul românesc Acelasi link de sus A 8 a linie rosie in jos!

Probabil că în vreo 10 ani, dar numai dacă începem acum, dacă avem o viziune, dacă ne ținem de ea, dacă investim bani. Trebuie suflet pus acolo! Nu merge fără să vrei să faci ceva pentru handbalul ăsta. Normal că și....

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate