Sari la conținut

Need for Speed Heat primește cross-play


IoNuT™

Postări Recomandate

image.thumb.png.c7c5f52bf7900fcaa976a2e373779809.png

 

Probabil ați observat modul în care Need for Speed Heat a sosit pe Steam, așa, din neant, acum câteva zile. Ceva ce poate nu era evident este că tot în această perioadă a fost lansat și un nou update pentru joc. Unul ce vă permite acum ceva special și garantat să aibă câteva consecințe nefericite.

Need for Speed Heat suportă acum cross-play. Asta nu înseamnă doar că veți putea să jucați sesiuni de multiplayer la comun între variantele de Steam și Origin ale jocului. Este vorba de cross-play deplin. Cei care au jocul pe Playstation vor putea să joace împotriva celor care au jocul pe Xbox sau pe PC. Aveți libertatea de a vă alege oponenții, sau norocul/ghinionul peste a da peste cineva cu un trainer foarte bun.


 
Acesta este ultimul update pe care îl va primi vreodată jocul.  De acum înainte va trebui să vă mulțumiți cu ideea că peste câteva zile va fi anunțat, fără prea mare dubiu, următorul Need for Speed. Și când va fi lansat oare acesta? Poate anul viitor. EA l-ar fi lansat chiar anul acesta dacă mai avea apucăturile de altă dată. Dar în ultima vreme compania face lucruri dubios de ne-teribile. Nu știu de ce. Oare… a… are… respect pentru alții?

Ce fel de joc ar putea urma după Need for Speed Heat? Poate un Need for Speed care nu se petrece în SUA? N-am mai avut unul de câțiva ani.

 

 

sursa:           ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate