Sari la conținut

Persona 5 ar putea fi anunțat pentru PC


IoNuT™

Postări Recomandate

image.thumb.png.5c7861f58d9725dd9284f8e4f993a3a2.png

 

Săptămâna viitoare va avea loc acel PC Gaming Show în cadrul căruia tind să fie anunțate jocuri bunicele, poate chiar grozave, despre care nu prea îi pasă nimănui, pentru că sunt promovate predominant prin telepatie și speranță.

În cadrul său vor fi prezenți câțiva producători ce vor dezvălui câteva lucruri. Unul dintre cei care și-a anunțat deja prezența este Atlus, un nume ce are ceva mai multă rezonanță pe partea de console decât pe partea de PC. În general n-a prea lansat lucruri pentru PC, poate cu excepția lui Catherine, anul trecut.


 
Și ce ar putea cumva să anunțe Atlus la PC Gaming Show 2020? Având în vedere că cel mai mare joc al său din ultimii ani este Persona 5, sunt șanse foarte bune că despre asta va fi vorba. Sau, cine știe, poate o compilație de câteva jocuri mai răsărite ale companiei din ultimele decenii.

Adevărul va ieși la iveală în ziua de 13 iunie. Până atunci, cei care știu ce este Persona pot spera, cei care nu se pot documenta sau îl pot ignora. În general, este vorba despre niște elevi care printre teme și cursuri mai trebuie să își omoare și zeii.

 

 

sursa:          ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate