Sari la conținut

The Last of Us Part II si peripetiile prin care a trecut Naughty Dog pentru a obtine drepturi asupra melodiilor din joc


IoNuT™

Postări Recomandate

image.thumb.png.3d60ecb8d9f3419ba1b9d3ff9e77f715.png

 

 

Stiti ce asteapta dupa colt asteptand sa ne invadeze consolele in noua zile de acum inainte? The Last of Us Part II este urmatorul mare joc de la Sony de care ne vom bucura. Se lucreaza la el de ceva timp si echipa a trecut prin incercari destul de grele. Printre acestea, se numara si cateva aventuri pentru a obtine acordul pentru muzica folosita in joc.

Haideti sa vorbim despre cea mai recenta peripetie prin care a trecut Naughty Dog. In trailer-ul lui The Last of Us Part II lansat pe data de 4 Iunie 2020, o putem vedea si auzi pe Ellie interpretand un cover al melodiei True Faith de la New Order. Se pare insa ca acest cover este inspirat din alta reinterpretare acustica a melodiei originale.

 

Se pare ca producatorii au uitat sa specifice ca melodia a fost imprumutata de la o artista care a modificat structura melodiei originale. Este vorba despre Lotte Kestner si din fericire, situatia a fost reparata de Naughty Dog. Melodia ramane in The Last of Us Part II, iar artista este multumita. Nu stie nimeni ce s-a intamplat in spatele cortinei, dar e bine sa vedem ca s-a ajuns la un acord.

 

 

Pentru a obtine insa acordul trupei, Neil Druckmann a trebuit sa isi bata putin capul. Acesta a luat legatura cu managerul trupei si i-a trimis un PlayStation 4 alaturi de o copie a primului joc pentru a-i prezenta viziunea sa si abilitatile echipei. Dupa ce nu a primit un raspuns foarte bun, managerul celor de la Pearl Jam a fost prima persoana din exteriorul echipei care a vazut un trailer al jocului; chiar inainte ca cei de la Sony sa aiba aceasta ocazie. Cum nici asta nu parea sa se materializeze, Neil Druckmann era pregatit sa zboare pana in Seattle pentru a se intalni cu vocalistul trupei, Eddie Vedder. Intr-un final nu a mai fost nevoie, iar trupa si-a dat acordul ca melodia sa apara in joc. In acest fel, The Last of Us Part II va include o melodie pe care echipa si-a dorit-o in joc cu orice pret.

Daca vreti sa aflati mai multe povestiri din timpul procesului de dezvoltare, va recomand calduros sa cititi povestea celor de la GQ Magazine. In cadrul acestui material, Neil Druckmann povesteste mai multe intamplari interesante.

image.thumb.png.5ccf454266a227dee5b9267eb24aed66.png

 

sursa:        ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate