H A D E S Postat Iunie 10, 2020 Postat Iunie 10, 2020 Nume : Cosmin Vârstă : 18 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Este o comunitate care a crescut destul de mult intr-un timp atat de scurt , si doresc sa dau o mana de ajutor Ce sectiune dorești spre moderare? : Tehnologie & Jocuri Online Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Pai , activitate / noutati / ordine . Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : nu am o activitate deloc buna sa zic asa , deoarece vin de pe o alta comunitate , insa voi incepe activitatea imediat . Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Desigur. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Desigur. Alte precizări : Am discutat cu @Spp^^ despre "proiectele" in care ma voi implica si ce voi face. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : desigur , zilnic cand aveti nevoie de ceva ma gasiti pe teamspeak 24/24
p o w e r # 1 3 3 7 Postat Iunie 10, 2020 Postat Iunie 10, 2020 De la mine ai un mare pro te stiu de atata timp stiu ce poti
OriGinaL - LCS Postat Iunie 10, 2020 Postat Iunie 10, 2020 Iti dau un Pro, Dar apucate de treaba, Succes.
Spp^^ Postat Iunie 10, 2020 Postat Iunie 10, 2020 O saptamana esti de proba sa vedem ce puteri paranormale ai deci PRO
JoNNN-;x Postat Iunie 10, 2020 Postat Iunie 10, 2020 dar apuca-te de posturi si arata ca doresti acest lucru.
LCS PREMIUM SeMeGe Postat Iunie 10, 2020 LCS PREMIUM Postat Iunie 10, 2020 o saptamana in proba ca moderator la Tehnologie & Jocuri Online
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.