Sari la conținut

O variantă jucabilă a lui Dead Island 2 a sosit pe net


IoNuT™

Postări Recomandate

image.thumb.png.6af32f5432471a92b78df6896418d567.png

 

Uite ceva ce nu mă așteptam să văd vreodată, un build jucabil al lui Dead Island 2. Jocul s-a ivit pe internet zilele trecute, în varianta creată cu o jumătate de deceniu în urmă de studioul Yager. Link-ul de download nu mai funcționează deocamdată, dar probabil veți putea găsi altul dacă veți avea răbdare.

 

Această variantă a jocului nu este cea pe care o vom vedea vreodată pe piață, în cazul în care chiar va mai fi lansat. Dezvoltarea lui Dead Island 2 a fost luată din mâinile celor de la Yager cu mulți ani în urmă, proiectul aflându-se pentru o vreme într-o stare de reevaluare și incertitudine. Nu a fost prima dată când asta s-a întâmplat, Dead Island 2 aflându-se inițial în grija celor de la Techland, creatorii seriei, ce s-au apucat între timp de o evoluție a sa, sub forma lui Dying Light.

Acum jocul este în lucru la studioul Dambuster, responsabil pentru ultimul joc din seria Homefront. Înainte de asta a fost pentru o vreme și sub acoperișul celor de la Sumo Digital. Ar fi comic să vedem la un moment din viitor leak-uri pentru fiecare din aceste variante ale jocului.


 
O variantă finală a lui Dead Island 2 ar trebui să își facă apariția la sfârșitul acestui an. Probabil.

 

 

sursa:          ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate