Sari la conținut

SimRefinery poate fi acum jucat de oricine


IoNuT™

Postări Recomandate

image.png.48669ce189b8302dc5b0893c7ca03114.png

 

Cu ere nenumărate în urmă exista un studiou numit Maxis. Acesta a creat multe lucruri la vremea sa, chiar dacă ultima epocă ține minte doar The Sims și poate Sim City. A creat simulatoare de furnici, de elicoptere,  de planete, vrute și nevrute au purtat sufixul Sim în numele lor. Unele dintre ele practic nu erau tocmai jocuri, ci simulatoare menite pentru anumite sectoare de industrie sau servicii. Iar în anumite cazuri, aceste eforturi au fost pierdute timpului.

Dar unul dintre ele a revenit zilele trecute, SimRefinery, sub forma unui prototip jucabil ce este acum la dispoziția tuturor celor curioși. Această creație veche de 30 de ani a fost redescoperită anul acesta, luată la bani mărunți și în cele din urmă încărcată pe Internet Archive pentru ca toată lumea să se poată bucura de el.

SimRefinery este gândit mai întâi de toate ca o unealtă didactică, decât ca un joc, fiind construit special pentru compania Chevron ca o simulare a unei rafinării anume a companiei. Vă oferă posibilitatea de a lua cârma rafinăriei, luând decizii referitoare la dezvoltare, buget, construcție și toate cele. Este un „joc serios”, însemnând că nu puteți chema dezastre naturale care să facă totul prăpăd.

Poate că nu va fi tocmai ceva care să rupă gura târgului, dar pentru cei care vor să vadă cu proprii ochi și să butoneze cu propriile degete o relicvă din istoria studioului Maxis, este un cadou binevenit.

 

 

sursa:          ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate