Sari la conținut

Cerere moderator BulaNikeSSS

Postări Recomandate

Postat

Nume :  Vali

Vârstă :  17 》》 18

De ce dorești să aplici pentru acest grad? :  Să ajut formul cu tot ce pot ... activitate posturi membri etc 

Ce sectiune dorești spre moderare? :  Tehnologie

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Posturi, topicuri noi. Si activitate mai bună 

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : bunisoara zic eu ... 

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da.

Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? :  Da.

Alte precizări : Vreau sa ma implic și sa ajut cu tot ce stiu.

Poti intra pe teamspeak la ședinte? : DA

Postat
54 minutes ago, BulaNikeSSS said:

Nume :  Vali

Vârstă :  17 》》 18

De ce dorești să aplici pentru acest grad? :  Să ajut formul cu tot ce pot ... activitate posturi membri etc 

Ce sectiune dorești spre moderare? :  Tehnologie

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Posturi, topicuri noi. Si activitate mai bună 

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : bunisoara zic eu ... 

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da.

Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? :  Da.

Alte precizări : Vreau sa ma implic și sa ajut cu tot ce stiu.

Poti intra pe teamspeak la ședinte? : DA

Hai sa ti dau si eu un PRO de incurajare sa te vad in actiune :)

Postat

Pro, sper totuși să ai mai multă activitate, în special pe secțiunea dorită. Succes. 

• LCS PREMIUM
Postat

:CONTRA:nu am vazut decat posturi la meme si la playlist...

• LCS PREMIUM
Postat

:PRO:, dar pana mai sta cererea deschisa asteptam activitate in topicuri noi, nu doar reply-uri 

• LCS PREMIUM
Postat

:ACCEPTAT:

Asta este ultima șansă. Dacă se va întâmpla ca data trecuta cand ai primit grad la noi pe comunitate nu vei mai primi niciodată.

:TOPIC_INCHIS:

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate