p o w e r # 1 3 3 7 Postat Iunie 6, 2020 Postat Iunie 6, 2020 Nume : Vali Vârstă : 17 》》 18 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Să ajut formul cu tot ce pot ... activitate posturi membri etc Ce sectiune dorești spre moderare? : Tehnologie Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Posturi, topicuri noi. Si activitate mai bună Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : bunisoara zic eu ... Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da. Alte precizări : Vreau sa ma implic și sa ajut cu tot ce stiu. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : DA
Spp^^ Postat Iunie 6, 2020 Postat Iunie 6, 2020 54 minutes ago, BulaNikeSSS said: Nume : Vali Vârstă : 17 》》 18 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Să ajut formul cu tot ce pot ... activitate posturi membri etc Ce sectiune dorești spre moderare? : Tehnologie Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Posturi, topicuri noi. Si activitate mai bună Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : bunisoara zic eu ... Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da. Alte precizări : Vreau sa ma implic și sa ajut cu tot ce stiu. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : DA Hai sa ti dau si eu un PRO de incurajare sa te vad in actiune
Erikutz Postat Iunie 7, 2020 Postat Iunie 7, 2020 Pro, sper totuși să ai mai multă activitate, în special pe secțiunea dorită. Succes.
manDarikees. Postat Iunie 7, 2020 Postat Iunie 7, 2020 Esti plimbăreț..nu iti găsești locul într-o comunitate...
LCS PREMIUM snK Postat Iunie 7, 2020 LCS PREMIUM Postat Iunie 7, 2020 nu am vazut decat posturi la meme si la playlist...
LCS PREMIUM Livia Postat Iunie 7, 2020 LCS PREMIUM Postat Iunie 7, 2020 , dar pana mai sta cererea deschisa asteptam activitate in topicuri noi, nu doar reply-uri
LCS PREMIUM SeMeGe Postat Iunie 7, 2020 LCS PREMIUM Postat Iunie 7, 2020 Asta este ultima șansă. Dacă se va întâmpla ca data trecuta cand ai primit grad la noi pe comunitate nu vei mai primi niciodată.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.