Sari la conținut

Noi reguli pentru jucătorii de Call of Duty: de ce s-ar putea să ți se taie accesul la joc


Erikutz

Postări Recomandate

image.thumb.png.e0b49a63fbbb87e61068c89cda814b37.png

În contextul protestelor împotriva rasismului instituționalizat din SUA, cei de la Activision au anunțat schimbări importante pentru jucătorii de Call of Duty.

 

 

În contextul protestelor împotriva rasismului instituționalizat din SUA, cei de la Activision au anunțat schimbări importante pentru jucătorii de Call of Duty.

Protestele din Statele Unite ale Americii din cadrul mișcării Black Lives Matter (Viețile oamenilor de culoare contează) încep să aibă consecințe pe mai multe planuri. Dincolo de faptul că Activision a decis să amâne lansarea de noi sezoane in jocurile sale cele mai populare, va introduce schimbări importante pentru jucătorii agresivi din creațiile sale cu o importantă componentă online.

Infinity Ward a anunțat că va monitoriza mult mai atent manifestările de rasism din Call of Duty, va face efort să identifice conținutul rasist în jocurile sale și va face viața mai ușoară celor care vor să raporteze astfel de probleme. În plus, va bloca permanent accesul la joc celor care greșesc de câteva ori in-game prin utilizarea de înjurături rasiste.

În viitorul foarte apropiat, în întreaga serie Call of Duty vor fi introduse filtre mai agresive pentru conținutul partajat de jucători și vor fi impuse limitări mai strice pentru cei care își schimbă numele des. În plus, analizează mai multe metode prin care să poată fi raportați cei care dau dovadă de manifestări de rasism in-game.

Activision și Infinity Ward și-au cerut scuze pentru că nu au făcut suficient de multe lucruri pentru a împiedica rasismul din jocurile lor și s-au angajat să facă mai multe în acest sens în viitorul apropiat. Momentan, este foarte dificil de estimat cât de ușor se vor transpune în fapte promisiunile dezvoltatorului, dar intențiile sunt lăudabile. Primul pas este conștientizarea problemei, iar acest lucru s-a întâmplat astăzi.

Ca referință, rasismul este o problemă importantă nu doar în Call of Duty, ci și în Fortnite sau alte shootere populare la nivel global. Din păcate, de cele mai multe ori, dezvoltatorii fac minimul necesar pentru a împiedica acest comportament.

 

Sursa: Click

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate