Sari la conținut

[Propunere] - Adăugare Secțiune Admins School

Postări Recomandate

Postat

Numele secțiunii » Admins School 

Informații despre secțiunea respectivă » Va fii o categorie care ajuta oamenii ce vor sa devina admini pe  unele servere si sunt la inceput

De ce credeți că ar fi folositoare această secțiune? » Pentru a ajuta oameni ce vor sa devina admin pe unu din serverele  comunitate si sa le stea la dispozitie cineva care sa ii ajute

Unde ar trebui făcută secțiunea respectivă? 》 Sub Watchers cred... Si o sa ma pot ocupa si eu de această categorie  si inca cu cineva care e doritor..

• LCS PREMIUM
Postat

As zice un pro, dar ideea e ca daca cineva chiar isi doreste sa invete comenzi si alte lucruri, cu un simplu "Search" pe google se rezolva.. 

Plus ca nu stiu cine ar avea rabdare si timp sa stea sa explice cuiva tot ce se poate stii. Da ok, te ocupi tu, dar mai ai nevoie de ajutor. 

Noi am incercat sa mai facem o treaba de genul acesta, dar pe forum. Am creat o categorie "Tutoriale" in care urma sa punem tutoriale cum sa lucrezi in acp sau simple tutoriale de pe forumul nostru si a stat ceva timp goala pana am sters-o.

Deocamdata voi spune :CONTRA:, dar daca ceilalti sunt de acord si se mai ofera cineva sa se ocupe, e ok atunci ;) 

Postat

Contra. 

Din păcate, mă tem că este și va fi hype doar la început și vs sfârși precum școala gfx.

• LCS PREMIUM
Postat

:RESPINS:

Am incercat sa integrăm acest proiect în comunitate, însă fără succes. 

:TOPIC_INCHIS:

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate