Sari la conținut

Path of Exile Harvest a fost anunțat


BoGdY

Postări Recomandate

Vă plac jocurile despre agricultură? Dar cumva, nici Stardew Valley, nici Farm Simulator nu prea vă fac pe plac. Parcă ați vrea ca lucrurile pe care le plantați să încerce să vă omoare și să le nimiciți pentru recompense? Eh… probabil nu ar trebui să vă apucați de genetică. Pot sugera, în schimb, Path of Exile.

Jocul continuă să primească din ce în ce mai mult conținut, mergând până la nivelul la care îmi este frică să mai intru în el. Iar noul său expansion, Harvest, cred că va amplifica acest sentiment.

După cum puteți vedea în trailer-ul de mai sus, noul conținut este destul de direct și la obiect. Vei găsi semințe, te vei duce într-un loc anume pentru a le planta, iar în loc să obții fructe sau legume scoți monștri. Aceștia trebuiesc înfrânți, oferind recompense felurite ce îți vor permite să asamblezi artefacte prețioase sau să crești plante/monștri de valoare mai mare.

Update-ul mai adaugă și o varietate de alte schimbări la roata de abilități pasive, modifică tot ce înseamnă urlet de luptă, alterează din obiectele unice, mai adaugă o grămadă și în esență veți avea parte de o grămadă de noutăți.

Path of Exile Harvest va fi disponibil din ziua de 19 iunie. Așa că ar fi bine să planificați un nou personaj pentru Harvest League, sau să așteptați o vreme ca noul conținut să ajungă în standard și să vă puneți mâinile în cap pentru că ați făcut un personaj în 2011 și ați uitat ce ați vrut să faceți cu el de atunci.

Mi-au luat până și numele la cât timp a stat parcat, sărmanul.

Sursa: ZonaIT

path-of-exile-harvest.thumb.jpg.58f68a15540e734a4f3105e3e7ecb4da.jpg

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate