CronoS.8vwe Postat Iunie 4, 2020 Postat Iunie 4, 2020 Nume : petrila ril Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Un concurs pe forum/activ pe ts (ceva funny -sa se realizeze on cu toti participantii pe ts) (daca este nevoie pot oferi eu exemple) iar ca premiu ceva emblema personalizata Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Stimuleaza playerii de pe servere/sau de pe alte jocuri sa frecventeze ts ul ,ar fi ceva mega genial +ca ar deveni ts mai plinut Poate pare putin mai "asa" dar e ca un stimulent ,acest event poate fi realizat odata la cateva luni ,sa nu se umple ts de embleme Jocuri: 1.trivia 2.1v1 3.2v2 4.5v5 5.Guess what i draw 7.Guess the song 8.Guess the animal (animal sound) 9.gramatica 10.matematica 11.scris fast 12.etc
LCS PREMIUM Livia Postat Iunie 4, 2020 LCS PREMIUM Postat Iunie 4, 2020 Poti sa ne spui si exemplele alea ca asa nici nu avem la ce da pro sau contra
CronoS.8vwe Postat Iunie 4, 2020 Autor Postat Iunie 4, 2020 7 minutes ago, petrila said: Nume : petrila ril Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Un concurs pe forum/activ pe ts (ceva funny -sa se realizeze on cu toti participantii pe ts) (daca este nevoie pot oferi eu exemple) iar ca premiu ceva emblema personalizata Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Stimuleaza playerii de pe servere/sau de pe alte jocuri sa frecventeze ts ul ,ar fi ceva mega genial +ca ar deveni ts mai plinut Poate pare putin mai "asa" dar e ca un stimulent ,acest event poate fi realizat odata la cateva luni ,sa nu se umple ts de embleme Jocuri: 1.trivia 2.1v1 3.2v2 4.5v5 5.Guess what i draw 7.Guess the song 8.Guess the animal (animal sound) 9.gramatica 10.matematica 11.scris fast 12.etc Multe pot fi inventate pe loc ,e ceva interactiv ceva sa ne stimuleze ,sa ne simtim bine unii cu altii
Spp^^ Postat Iunie 4, 2020 Postat Iunie 4, 2020 23 minutes ago, petrila said: Nume : petrila ril Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Un concurs pe forum/activ pe ts (ceva funny -sa se realizeze on cu toti participantii pe ts) (daca este nevoie pot oferi eu exemple) iar ca premiu ceva emblema personalizata Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Stimuleaza playerii de pe servere/sau de pe alte jocuri sa frecventeze ts ul ,ar fi ceva mega genial +ca ar deveni ts mai plinut Poate pare putin mai "asa" dar e ca un stimulent ,acest event poate fi realizat odata la cateva luni ,sa nu se umple ts de embleme Jocuri: 1.trivia 2.1v1 3.2v2 4.5v5 5.Guess what i draw 7.Guess the song 8.Guess the animal (animal sound) 9.gramatica 10.matematica 11.scris fast 12.etc Te rog ,fate mai explicit ca eu personal sunt mai greu de cap, spune anume si vino direct cu propunerea ce concurs vrei sa bagam in functiune si ce iconite si daca e rentabil il facem dar fa-te mai explicit ca eu nu inteleg nimic din ce zici , eu am inteles sa facem un concurs dar acel concurs nu stim care este si sa le dam iconite speciale dar ajuta-ne si zi-ne tu ce concurs ,dezvolta te rog altfel sunt nevoit sa ti resping propunerea ca este ne`inteleasa ...vino cu ea completa ,adica cu tot cu concurs cap coada si ce iconite sa le dam gen (premium)
LCS PREMIUM snK Postat Iunie 4, 2020 LCS PREMIUM Postat Iunie 4, 2020 Eu unul sunt PRO, din ce am inteles vrei sa facem un concurs o data pe luna(sau la cateva saptamani) si drept premiu' sa le dam pe ts o iconita personalizata(gen "Castigator concurs trivia").
petrila Ril Postat Iunie 4, 2020 Postat Iunie 4, 2020 Tocmai, poti inventa sau aduce jocuri pentru ts, aduci oameni pe ts ';] Si da snk a zis bine, oei iconita winner event x ori o iconita personalizata facuta de ei
LCS PREMIUM Livia Postat Iunie 4, 2020 LCS PREMIUM Postat Iunie 4, 2020 Eu zic pentru ca nu stiu pe cine intereseaza sa participe la un concurs de matematica sau gramatica sau orice trivia .. Ideea cu scris fast e o prostie pentru ca se va face spam prea mult.. Scrisul asta fast se face in cs 16 sau csgo direct pe server
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Iunie 5, 2020 LCS PREMIUM Postat Iunie 5, 2020 Mne . Respins , majoritatea motivelor le ai mai sus . Ideea ta nu isi are nici un rost pe ts3 . Topic inchis .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.