Sari la conținut

Project Cars 3 a primit un trailer care trezeste spiritul de sofer din noi


IoNuT™

Postări Recomandate

image.thumb.png.8290b66f70d5e9a9bb40e636c38ca116.png

 

Stim deja ca Project Cars 3 este real, intrucat jocul a fost anuntat in 2018. Slightly Mad Studios este acum parte din Codemasters, iar acest parteneriat pare sa infloreasca din ce in ce mai frumos. Jocul a fost anuntat la un an dupa lansarea lui Project Cars 2 , iar la acel moment CEO-ul companiei, Ian Bell, vorbea despre urmatoarea lansare din franciza:

Vreau sa stiti ca Project Cars 3 va fi mai „focusat”… mai distractiv. Am investit foarte mult timp in pCARS2 cand vine vorba de balansarea jocului. Am invatat o lectie din asta si stim ce trebuie sa facem mai departe. Stim care ne sunt greselile si punctele, sa le zicem ne-optime. Al treilea joc va fi mai mult un succesor spiritual al lui Shift, dar cu gameplay-ul sim iubit de fani. Ne concentram in special pe aspectul de distractie si incercam sa oferim o experienta echilibrata.

Project Cars 2 a fost primit cu reactii bune si rele. A fost aplaudat, dar si criticat pentru accentul pus pe simulare. Personal, am jucat recent vreo 10 ore si trebuie sa recunosc ca este putin peste limita de dificultate pe care o prefer. O abordare in stilul lui NFS: Shift ar face din Project Cars 3 un joc mai accesibil si pentru gamerii casual, in timp ce va oferi aceeasi experienta de simulator pentru fanii realismului.

 

 

sursa:        ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate