Sari la conținut

Sea of Thieves a ajuns pe Steam


BoGdY

Postări Recomandate

Mateloți! Marinari! Indivizi care au uitat că jocul ăsta a fost lansat pe Microsoft Store acum 3 ani și ceva! Pentru voi am o veste bună. Sea of Thieves nu mai este exclusiv pentru magazinul celor de la Microsoft, așa că puteți reveni la a dezinstala din PowerShell componentele legate de Xbox Live în cazul în care vreți să îl jucați în multiplayer cu prietenii așa cum trebuie.

Sea of Thieves este acum disponibil pe Steam cu tot conținutul primit pe parcursul anilor în varianta sa normală și cu prețul de cam 40 de euro. Poate că pare a fi cam scump, dar spre deosebire de varianta de lansare a jocului, prețul său poate că aproape chiar merită de această dată.

Varianta de lansare nu avea tocmai atât de mult conținut. Bine, nu prea avea conținut, tot amuzamentul pe care îl puteai deriva era bazat foarte mult pe cât timp te poți distra cântând la acordeon cu amicii tăi, în timp ce unul dintre voi pica de pe navă și era abandonat de restul în mijlocul oceanului.

Dar varianta actuală are mai mult conținut. Are lucruri de făcut. Presupun. Cred. Sincer, nu l-am mai jucat de când a apărut, așa că habar nu am în ce stare efectivă mai este acum.

Sursa: ZonaIT

Sea-of-Thieves.thumb.jpg.d9f65e908653af99f324885b7263fb84.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate