Sari la conținut

Sony amână evenimentul său legat de PS5


BoGdY

Postări Recomandate

Sony trebuia să organizeze un eveniment săptămâna aceasta, pe 4 iunie, în cadrul căruia să ofere ceva informații noi legate de Playstation 5 și de jocurile aferente.

Acest eveniment nu va mai avea loc, însă, din cauza evenimentelor recente ce se petrec în SUA. Compania a considerat că nu este tocmai un moment oportun pentru a sărbători, din moment ce ar distrage atenția de la o situație destul de gravă.

11:36 - 1 iun. 2020
Informații despre Reclamele Twitter și confidențialitate
137 K persoane vorbesc despre asta
Fiind vorba de un eveniment ce se petrecea doar pe internet, amânarea sa nu va implica prea multe complicații. Așa că în cazul în care vă așteptați să vedeți mai multe lucruri despre Playstation 5, va trebui să mai așteptați o vreme. Consola oricum va fi lansată la sfârșitul acestui an, iar detaliile cele mai importante, precum prețul, vor fi relevante predominant atunci.

Cu toate acestea, dacă v-ați uita la răspunsurile de al acel tweet, ați crede că amânarea doar a acestui eveniment este echivalentul sfârșitului lumii. Bine, nici chiar așa. Sfârșitul lumii a fost atunci când au anunțat că exclusivități de Playstation 4 vor fi lansate pe PC.

Sursa: ZonaIT

EZcnpanU4AAVrUg.jpg.43113ba63c94815de8363010b3527186.jpg

Playstation-5.jpg.c7e0309e6174b09c10e9d78ef2a7fa11.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate