Sari la conținut

Nu e Silent Hill, dar măcar e ceva


BoGdY

Postări Recomandate

feOPMiENBXFring-800x450-noPad.jpg.04215585f9f108d09e70fec9460860b7.jpg

Mai țineți minte acum câțiva ani, când del Toro și Kojima lucrau la un joc Silent Hill? Ce frumos părea atunci totul. Apoi s-au întâmplat lucruri neplăcute, iar seria a continuat predominant cu păcănele și dezamăgire.  Știți ce ar prinde bine acum? Niște remake-uri ale jocurilor de altă dată făcute cu aceeași pasiune de care a dat dovadă Capcom cu Resident Evil 2 și 3.

Dar jocurile Silent Hill sunt proprietatea celor de la Konami, așa că nu vom vedea așa ceva prea curând. În schimb, știți ce vom vedea? Ceva ce nu mi-ar fi trecut prin cap vreodată.

Silent Hill se mută acum în Dead By Daylight. Jocul acesta va primi conținut nou bazat pe clasica serie de groază. Veți avea parte de o hartă nouă, modelată după locațiile terifiante din Silent Hill, veți avea un personaj jucabil nou ce seamănă mult cu eroina celui de-al treilea joc, precum și de un monstru nou. Nimeni altul decât Pyramid Head, mascota seriei.

Noul DLC al lui Dead by Daylight va fi disponibil din ziua de 16 iunie.

Ar putea fi cumva acest act un semn că Silent Hill va avea parte de o revenire, iar această manevră este doar un mod de a familiariza copii cu seria? Sau poate aceasta îi este soarta. Toată complexitatea, toată nuanțarea, toată măiestria, totul redus la un monstru ce arată ciudat, decor și în esență cosplay.

Sursa: ZonaIT

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate