Sari la conținut

Dezvoltatorii vor trebui de acum sa se inscrie pe GeForce Now


IoNuT™

Postări Recomandate

image.thumb.png.2c4fa91e51c440917c9eb11a5f848eb8.png

 

GeForce Now isi schimba abordarea cand vine vorba de studiourile care isi publica jocurile pe platforma. Daca pana acum NVIDIA aducea studiourile, de acum compania va astepta ca acestea sa vina de buna voie. Aceasta decizie vine dupa ce 2K Games si Activision Blizzard si-au retras jocurile de pe serviciul de stream.

Postarea facuta de Phil Eisler, Manager General al GeForce Now, specifica nu doar ca studiourile vor trebui sa se alature serviciului; ba chiar, jocurile dezvoltatorilor care nu au optat pentru asta vor fi sterse incepand de la 31 Mai. Eisler a continuat specificand si faptul ca publicarea jocurilor pe platforma nu va implica niciun cost.

GeForce Now este o extensie a ecosistemului PC. Nu percepem taxe pentru dezvoltatori, iar jocurile functioneaza fara probleme. In acest fel, ajung la milioane de jucatori care nu au PC-uri pregatite pentru ultimele titluri.

GeForce Now devine din ce in ce mai atragator
Zilele trecute vorbeam despre revenirea lui The Long Dark pe GeForce Now. Initial, jocul a fost sters de pe platforma deoarece dezvoltatorii acestuia nu au fost de acord cu includerea. De aici, NVIDIA si-a invatat lectia si a inceput sa ia masuri. In prezent, sunt peste 2000 de jocuri disponibile pe acest serviciu, iar numarul creste saptamanal.

In comparatie cu alte servicii de game streaming, GeForce Now nu are un magazin dedicat. Platesti, primesti acces la un PC de gaming, vii cu jocurile tale si te distrezi. Nimic mai simplu. Da, este un serviciu limitat din perspectiva timpului, astfel utilizatorii vor trebui sa se reconecteze la anumite intervale de timp. Conturile gratuite vor trebui sa se reconecteze dupa o ora de joaca, in timp ce utilizatorii premium au sase ore de joaca continua.

 

 

sursa:            ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate