Sari la conținut

Sega Genesis Bundle ofera peste 50 de jocuri retro la 45 de lei


IoNuT™

Postări Recomandate

image.png.b895522b9e44460fde483dfa24d09ca5.png

 

Fanii jocurilor retro au motive sa fie fericiti deoarece Fanatical tocmai a pus in vanzare un super-bundle. Este vorba despre Sega Genesis Bundle: acesta ofera 59 de jocuri clasice pentru doar 44.98 de lei. Printre acestea se numara titluri precum Sonic the Hedgehog si Streets of Rage. Partea cea mai buna este ca se activeaza pe Steam.

Sega Genesis Bundle este oferit de Fanatical, un site asemanator cu Humble Bundle. Pachetul contine de la Sonic CD la Sonic 3D Blast. De asemenea, primesti toata seria Streets of Rage, la fel si cu Shinobi sau Golden Axe. Selectia completa poate fi vazuta pe site.

image.png.785721356dcadfd7ff69150e3ec8189e.png

Cea mai buna parte la colectia Sega Genesis Bundle este ca aduce si cateva caracteristici interesante. Vei putea juca online, ai moduri challenge speciale si poate cel mai interesant, filtre vizuale. Fie ca alegi CRT sau scanlines, vei avea o experienta retro completa. Daca vrei insa sa imbini retro cu modern, toate jocurile pot fi experimentate si in VR, unde le vei juca pe un TV CRT sau pe o proiectie imensa.

Fanatical mai ofera si alte oferte interesante, pe langa Sega Genesis Bundle. Chiar acum cateva minute mi-am cumparat Kingslayer Bundle 2 care contine o selectie de cinci jocuri si trei DLC-uri pentru acestea. Doar pentru GRID 2019 si Party Hard 2 merita cei 26 de lei, restul fiind un bonus bine-venit. Cauti metode prin care sa-ti imbogatesti colectia pe Steam? Ai destule.

 

 

sursa:           ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate