fanalexaa Postat Iunie 2, 2020 Postat Iunie 2, 2020 Nume : dumitru catalin Vârstă : 18 anisori De ce dorești să aplici pentru acest grad? : imi place mult comunitatea, si vreau sa dau o mana de ajutor Ce sectiune dorești spre moderare? : ce aveti liber Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :ceva nou ca de exemplu sa am grija de sectiunea respectiva Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : pe forum sunt mereu activ iar la sectiunea nu prea dar ma apuc serios sa fac treaba Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?normal Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : desigur Alte precizări :nimic mai mult Poti intra pe teamspeak la ședinte? : da
BoGdY Postat Iunie 2, 2020 Postat Iunie 2, 2020 cand faci o cerere trebuie sa faci posturi !! la categoria dorita o zi buna
Animalix Postat Iunie 2, 2020 Postat Iunie 2, 2020 Spui că ești activ dar având în vedere numărul de post-uri nu prea cred.. dacă ai forumul deschis in browser nu înseamnă că ești și activ ci doar online.
manDarikees. Postat Iunie 2, 2020 Postat Iunie 2, 2020 . Cu parere de rau,dar toti trebuie să înțelegeți că nu puteti veni cu 5 posturi si sa primiti grad. Începeți de undeva, faceti ceva activitate la o categorie de moderat..apoi cereți grad. Ai putea reveni intr o săptămână cu o altă cerere,asta după ce iti sporesti activitatea.
Erikutz Postat Iunie 2, 2020 Postat Iunie 2, 2020 Contra, încă nu ai activitate. Începe prin activitate și după , te asigur, că vei fi primit cu brațele deschise în echipă.
LCS PREMIUM Livia Postat Iunie 2, 2020 LCS PREMIUM Postat Iunie 2, 2020 motivele le au spus colegii mei mai sus
OriGinaL - LCS Postat Iunie 2, 2020 Postat Iunie 2, 2020 CONTRA, Vreau sa vad activitate si post-uri!
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.