afr1can9mm Postat Mai 31, 2020 Postat Mai 31, 2020 Nume : Alexandru. Vârstă : 20 de ani. De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Să ajut formul, am citit ce ați scris la campanie și vreau să ajut. Ce sectiune dorești spre moderare? : Unde aveți nevoie mă descurc peste tot. Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Posturi, topicuri noi. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : În partea de Designer, all forum nu fac posturi dar verific. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da. Alte precizări : Aștept un răspuns. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Sunt mereu on pe ts3.
Erikutz Postat Mai 31, 2020 Postat Mai 31, 2020 Contra: nu ai activitate, mai întâi ar fi ideală activitatea, după cererea de grad. Un minim de activitate, la o categorie unde ai fi dorit să moderezi ți-ar fi adus un plus.
BoGdY Postat Mai 31, 2020 Postat Mai 31, 2020 Toti merita o Sansa daca te ti de treaba pro cu mare drag !!
LCS PREMIUM snK Postat Mai 31, 2020 LCS PREMIUM Postat Mai 31, 2020 Salut, din cate observ ai inceput sa faci activitatea de putin timp, de aceea te sfatuiesc sa te apuci de posturi si sa revii cu o cerere, de la mine ai un CONTRA, sper sa nu o iei in nume de rau si sa te apuci de activitate bafta.
LCS PREMIUM Livia Postat Mai 31, 2020 LCS PREMIUM Postat Mai 31, 2020 Deocamdata voi spune si eu Dar ai timp zilele urmatoare sa ne dovedesti ce activitate poti face si esti bine venit cu o cerere in 7 zile Spor
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Mai 31, 2020 LCS PREMIUM Postat Mai 31, 2020 Cererea o sa ramana deschisa in urmatoarele 2 zile , iti dam un ragaz ca sa te gandesti la ce categorie vrei sa activezi si sa iti verificam activitatea .
manDarikees. Postat Iunie 1, 2020 Postat Iunie 1, 2020 . Ai primit 3 warn-uri mai devreme,motivele se vad..cine doreste dovezi,privat.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.