Sari la conținut

Cerere Moderator Mămăligă

Postări Recomandate

Postat

Nume :  Alexandru.

Vârstă :  20 de ani.

De ce dorești să aplici pentru acest grad? :  Să ajut formul, am citit ce ați scris la campanie și vreau să ajut.

Ce sectiune dorești spre moderare? :  Unde aveți nevoie mă descurc peste tot. 

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Posturi, topicuri noi.

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : În partea de Designer, all forum nu fac posturi dar verific.

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da.

Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? :  Da.

Alte precizări : Aștept un răspuns.

Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Sunt mereu on pe ts3.

Postat

Contra:  nu ai activitate, mai întâi ar fi ideală activitatea, după cererea de grad.

Un minim de activitate, la o categorie unde ai fi dorit să moderezi ți-ar fi adus un plus.

• LCS PREMIUM
Postat

Salut, din cate observ ai inceput sa faci activitatea de putin timp, de aceea te sfatuiesc sa te apuci de posturi si sa revii cu o cerere, de la mine ai un CONTRA, sper sa nu o iei in nume de rau si sa te apuci de activitate :) bafta.

• LCS PREMIUM
Postat

Deocamdata voi spune si eu :CONTRA:

Dar ai timp zilele urmatoare sa ne dovedesti ce activitate poti face si esti bine venit cu o cerere in 7 zile :)

Spor 

• LCS PREMIUM
Postat

Cererea o sa ramana deschisa in urmatoarele 2 zile , iti dam un ragaz ca sa te gandesti la ce categorie vrei sa activezi si sa iti verificam activitatea . 

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate