Sari la conținut

CALL OF DUTY: ARME NOI ȘI OPERATORI PREGĂTIȚI SĂ SOSEASCĂ ÎN SEZONUL PATRU


Erikutz

Postări Recomandate

O captură de ecran a filmărilor din trailerul sezonului patru pentru Call of Duty; Modern Warfare, care arată o apropiere de soldați înarmați în joc

 

După o nouă remarcă și câteva scurgeri, rulăm deși noile arme, operatori și hărți vin în sezonul patru.

 

Pe 27 mai Activision a lansat „Povestea de până acum” lor pe blog-ul. Aceasta a detaliat povestea Modern Warfare și Warzone până în prezent, în timp ce ne-a oferit și trailer-ul Season Four.

 

 

Acest trailer ne-a aruncat o privire asupra multor lucruri noi care vin în sezonul patru. Aceasta include arme precum Vector și Galil, împreună cu noua hartă remasterizată Scrapyard și noul operator Căpitan Price. Pentru a adăuga cantitatea masivă de conținut nou, cardurile de apelare măiestrie vor veni, de asemenea, în sezonul patru. Tracker CoD vă permite să vedeți tot „lootul” din joc, cu o recentă măiestrie de actualizare a cărților de apel pentru Gold, Platinum, Obsidian și Damasc au fost adăugate pentru toate armele. Iată cartela de apel Damascus .357.

Minerii de date au găsit, de asemenea, multe noi adăugări la joc. Locuitor popular Warzone Modern postat pe twitter detalierea unor lucruri noi care ar putea să vină în sezonul viitor. Această listă includea armele mele Galil & Vector și akimbo. Cpt. Preț, Kyle Garrick (Gaz) și Iskra (operatori noi). Mult așteptatul Warzone Duos și eventual 200 de jucători în meciurile Warzone.

Infinity Ward adaugă o mulțime de conținut la Modern Warfare și Warzone, toate gratuit. Și comunitatea pare să o aprecieze. Dacă numai ei ar putea face dimensiunea actualizării un pic mai mică.

 

Sursa: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate