Sari la conținut

BlizzCon 2020 a fost anulat


IoNuT™

Postări Recomandate

blizzcon-2018-dates-times-virtual-ticket

 

Din moment ce toamna aceasta se preconizează că nu am mai fi în mijlocul unei pandemii, exista speranța ca ediția de anul acesta a BlizzCon să nu fie afectată.

Dar seara trecută a venit anunțul că BlizzCon 2020 nu va mai avea loc. Decizia nu a fost una ușoară pentru cei de la Blizzard, din moment ce evenimentul nu este doar o nouă ocazie să fim dezamăgiți din cauza anunțurilor de pe scenă. Este, la origini, un eveniment dedicat comunității și sporturilor electronice. Iar aceste aspecte nu vor putea fi duplicate exact într-o formă on-line, în cazul în care va exista cumva una.

Blizzard nu și-a anunțat planurile pentru cum va adresa lipsa evenimentului de anul acesta, dar avem promisiunea că se plănuiește ceva și că „ne vom întâlni din nou”. Ce ar putea plănui? Probabil câte un trailer pe ici și colo. Probabil un eveniment pre-înregistrat. Poate un moment oportun să fie reintrodus Diablo Immortal fără să fie în proximitate cineva care să pună întrebări legate de glume întârziate de 1 aprilie.

 

 

sursa:             ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate