Sari la conținut

BenQ TH685 este un videoproiector special conceput pentru gaming


IoNuT™

Postări Recomandate

BenQ TH685

 

Nu este ceva despre care vorbesc zilnic, insa BenQ TH685 este un videoproiector ceva mai interesant. Vorbim despre un model special creat pentru gaming pe consola cu suport pentru toate modelele populare de pe piata. Cred ca sunt multi cei care asociaza gaming-ul pe consola cu diagonale mari si in special, televizoare. Ei bine, BenQ ne ofera o alternativa cu atat mai interesanta.

Pentru multe persoane, un videoproiector este ceva ce ai gasi mai de graba intr-o camera de conferinte sau intr-o sala de clasa. Uzul acestora este insa mult mai raspandit. BenQ TH685 incearca sa ofere o alternativa pentru TV-ul clasic reusind sa ofere o diagonala mai mare, totul la schimbul unui perete liber pe care sa proiecteze imaginea.

 

Ce inseamna un videoproiector de gaming?
BenQ TH685 este un model cu rezolutie FullHD si suport HDR. Acesta are o luminozitate maxima de 3500 ANSI lumeni, ceea ce garanteaza o redare clara a imaginilor chiar si in mediile luminate. Mai mult de atat, noul model de la BenQ asigura o acoperire in proportie de 95% a spectrului de culoare Rec. 709. Asta le garanteaza pasionatilor de gaming o experienta de nivel cinematografic. In acelasi timp, poti vedea linistit si filmele preferate.

Pe partea de performanta, ajungem din nou la preconceptiile vis-a-vis de videoproiectoare. BenQ TH685 vrea sa sparga zidul si ofera un input lag de numai 8.3ms la 120Hz. In plus, are si un mod dedicat pentru gaming. Acesta optimizeaza contrastul si luminozitatea, astfel incat inamicii sa poata fi reperati cu usurinta chiar si atunci cand se asund la adapostul umbrelor.


 
Un joc nu este bun daca doar arata bine. In aceasta directie, BenQ TH685 este dotat si cu o boxa de 5W sustinuta de tehnologia CinemaMaster Audio+ 2.

BenQ TH685

BenQ TH685

BenQ TH685 vs televizorul clasic
Cand vorbim despre caracteristicile tehnice, este foarte important sa tinem cont de faptul ca BenQ TH685 poate proiecta imagini de 100″ de la doar 2.5m distanta. Combinat cu setarile de ajustare trapezoidala a imaginii (keystone) si piciorusele reglabile, instalarea este un proces extrem de simplu. Pe partea de I/O gasim porturi D-Sub, HDMI (HDCP 2.2), USB Tip-A, audio de 3.5mm si RS232. Lampa acestui model are o durata de viata de 4000 de ore in modul normal, sau 10.000 de ore in modul de utilizare eco.

BenQ TH685 va fi disponibil in Romania la un pret recomandat de 3.999 de lei. Veti putea sa-l cumparati din magazinele de specialitate incepand cu luna iulie. Sincer, pe la banii astia ai si televizoare foarte interesante, dar experienta oferita de un videoproiector are ceva aparte. Daca mai pui si faptul ca o FIFA pe 2.5m de ecran e cu totul din alt film, deja vorbim intr-adevar, de o alternativa interesanta.

 

 

sursa:         ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate