Floridoare Postat Mai 26, 2020 Postat Mai 26, 2020 Nume : David Dinca Vârstă : 16 ani De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Din primu rand ca imi place aceasta comunitate si din al doile rand ca as dori sa fac parte din STAFF acestuia. Ce sectiune dorești spre moderare? : De preferinta sectiunea FURIEN dar daca mai sunt altele disponibile ma ofer sa ajut din placere! Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : As putea aduce mai multă activitate pe sectiunea sau sectiuniile pe care as avea grad. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Din punct de vedere sunt activ pe forum destul de bine in ultima vreme Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Bine înteles! Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da si imi pare normal Alte precizări :Da, pe acest cont de forum nu are 14 zile de cand a fost creat dar am alt cont cu care am fost mai mult prezent pe el si din cauza ca nu puteam sa imi schimb numele mi-am creat acest cont si acel cont este pe numele Keed Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Sigur
IoNuT™ Postat Mai 26, 2020 Postat Mai 26, 2020 Pff avand in vedere ca,ai manager server si ai zis ca poti modera orice categorie disponibila eu iti dau un de ce nu, meriti o sansa din partea mea
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Mai 26, 2020 LCS PREMIUM Postat Mai 26, 2020 Respins pentru simplul fapt ca nici tu nu stii cu ce se mananca acest grad pe forum . Activitatea ta inseamna 12 posturi . Nu ai cum sa aplici pentru grad pentru o sectiune de server public. Tu deja esti managerul serverului si ai acces sa moderezi categoria furien. Topic Inchis.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.