Sari la conținut

Cerere MODERATOR Floridoare

Postări Recomandate

Postat
  • Nume : David Dinca
  • Vârstă : 16 ani
  • De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Din primu rand ca imi place aceasta comunitate si din al doile rand ca as dori sa fac parte din STAFF acestuia.
  • Ce sectiune dorești spre moderare? : De preferinta sectiunea FURIEN dar daca mai sunt altele disponibile ma ofer sa ajut din placere!
  • Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : As putea aduce mai multă activitate pe sectiunea  sau sectiuniile pe care as avea grad.
  • Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Din punct de vedere sunt activ pe forum destul de bine in ultima vreme 
  • Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Bine înteles!
  • Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da si imi pare normal
  • Alte precizări :Da, pe acest cont de forum nu are 14 zile de cand a fost creat dar am alt cont cu care am fost mai mult prezent pe el si din cauza ca nu puteam sa imi schimb numele mi-am creat acest cont si acel cont este pe numele Keed
  • Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Sigur
Postat

Pff avand in vedere ca,ai manager server si ai zis ca poti modera orice categorie disponibila eu iti dau un :PRO:de ce nu, meriti o sansa din partea mea

• LCS PREMIUM
Postat

Respins pentru simplul fapt ca nici tu nu stii cu ce se mananca acest grad pe forum . Activitatea ta inseamna 12 posturi .

Nu ai cum sa aplici pentru grad pentru o sectiune de server public.

Tu deja esti managerul serverului si ai acces sa moderezi categoria furien.

Topic Inchis.

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate