Sari la conținut

Fortnite devine cinematograf


IoNuT™

Postări Recomandate

Fortnite

 

Lumea se schimbă, și nu e nevoie să văd asta în apă, Fortnite pare a fi suficient. Acum ceva timp jocul a fost scena unui soi de concert. Înainte de asta a fost locul unde puteai vedea o chestie ce trebuia să fie în ultimul film Star Wars. Ceea ce ridică o întrebare importantă. Cumva noi trăim acum în Star Wars?

Oricum, zilele trecute Fortnite a fost a găzduit o premieră a unui trailer pentru un nou film al regizorului Christopher Nolan. Filmul se numește Tenet. Nu are legătură cu Fortnite. Nu este un film făcut după un joc video… deși amintește pe alocuri de TimeShift, Braid și chestia cealaltă făcută de Raven Software pe care nu o mai ține minte nimeni.

De ce? Pentru că Fortnite continuă să fie extrem de popular, și din moment ce nu mai dă nimeni pe la cinematograf în vremea asta, trebuia să aibă premiera într-un loc public și intens vizitat. Dar povestea nu se termină aici.

Vedeți voi… Fortnite va găzdui în această vară un film al lui Christopher Nolan. Un film întreg. Nu a fost dezvăluită identitatea acestui film. În acest moment nu prea contează asta. Faptul că lumea va putea spune:

-Hei, ce faci? Vrei să mergem la un film?

-Da, sigur. Unde?

-În Fortnite!

Este deja un semn că lucrurile s-au schimbat. Trăim în viitor acum. Nu știu când sau cum, dar s-a întâmplat. Acel Metaverse prevestit cu 30 de ani în urmă de Snow Crash s-a materializat în Fotnite. Aveam impresia că va fi în Second Life, poate The Sims Online, măcar Roblox sau Minecraft, dar nu am visat vreodată că se va întâmpla în Fortnite.

Măcar a picat la un moment oportun. VR începe să prindă aripi și vom avea nevoie de așa ceva pentru un Metaverse complet.

 

 

sursa:             ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate